HTML

MekkaFirka - megújulva

Kedves Olvasó! Mindezidáig ez egy "sztorizós" blogocska volt, most pedig kissé átalakul egy firkász bloggá. Ugyanis egy nagyobb lélegzetvételű írásba kezdek, mely vágyaim szerint egyszer talán, egy könyvként fog realizálódni. A blog pedig mostantól az írás készülését fogja nyomom követni, legalábbis ez a terv (a lustaság persze nagy úr :D) Így aztán, ha érdeklődsz iránta, less ide néha, mert terveim szerint részleteket is fogok majd közölni, esetleg ötleteket kérni, meg ki tudja még mi minden jöhet! A Mekka blog tehát követi az energia-módit: nem vész el, csak átalakul ;) Szép, mosolygós napot kívánok mindenkinek! Mekka

Utolsó kommentek

  • tollampapirom: Írjad ezt a blogot, olyan szuper! És az én hősnőm is mindig Réka, sőt ezen a néven írtam sokáig. Örülök, hogy megmutattad ezt a titkos oldalt, már most imádom. (A padtársad.) (2014.06.20. 22:23) Üdvözletem!
  • Mekka: Tanúvallomást teszek: frenetikus a zenei ízlése! (2012.04.17. 19:07) Jellemrajz - Magne
  • MRDeamonhills: Egy valami lemaradt. A frenetikus zenei izléséröl nem tettél tanú valomást:DD (2012.04.17. 19:05) Jellemrajz - Magne
  • Pufin: Margóra! :D (2012.03.31. 18:56) Margó
  • Pufin: Izgatottan várjuk a remekkába szabott történetek tárházát. :) (2012.03.30. 17:23) Rejtélyes Szí-ví
  • Utolsó 20

2012.11.18. 11:28 Mekka

Üdv népes táborom! – mondá nem kis öniróniával a szerző

Igazából gyakran az az érzésem, hogy mint valami skizofrén, magammal diskurálgatok csak itt, üzenek a senkinek, no mindegy, de becsületbeli ügynek érzem, hogy időnként jelentkezzek, mert bizonyosan akad néha egy-egy megtévedt lélek, aki idelátogat és elolvas. Van erre is annyi esély, mint hogy ötösöm lesz a lottón (persze ahhoz nem ártana gyakrabban lottózni..)

Most tehát elmondom annak a bárkinek, aki esetleg mégis idepillant néha révedezve, hogy hosszú hallgatásomat itt lehet, hogy még hosszabb fogja követni, ugyanis új fába vágtam a fejszémet (nem mintha bloggerségem akkora méreteket öltött volna, hogy az megkövetelje).

Régen érik a gondolat bennem, hogy kéne írni egy könyvet (mit egyet?! Sokat, fergetegeset, befutni vele és ebből élni – álmodik a nyomor, nem bírja a gyomor..).

Tehát EGY könyvet, aminek most nekikezdek. Ki tudja, talán 10 év múlva be is fejezem, és talán újabb 10 év múlva ki is lesz adva 10 példányban, persze ha minden jól alakul. ;)

De bárhogy is legyen, Neked, kedves olvasó most előre elmeséltem ezt a tervemet, már csak azért is, hogy „fogadalmat” tegyek, hogy márpedig nem hagyom félbe, nem adom fel, ha lassan, döcögősen is, de egy nap befejezem az irományt: úgy legyen! :)

A fejleményekről alighanem majd itt, vagy máshol, fogok beszámolni. Mindazonáltal blogom eddigi korszaka ezennel lezárul, és talán majd kinyílik valahol valami más. Köszöntem az eddigi mekkktisztelő figyelmet! Mekka voltam, vagyok, s leszek

Szólj hozzá!

Címkék: blog könyv írás


A bejegyzés trackback címe:

https://mekka.blog.hu/api/trackback/id/tr264912622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása